Μίτσιτς: «Είμαι έτοιμος και θέλω να πάω στο NBA, δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ήδη εκεί»

Δηλώσεις για το μέλλον του αλλά και την κατάσταση στην Αναντολού Εφές έκανε ο ο Βασίλιε Μίσιτς, τονίζοντας πως στοχεύει να βρεθεί στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσιτς στο «Walla Sport»:

Για τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν: «Για να είμαι ειλικρινής, ο Αταμάν και εγώ δεν μιλάμε σχεδόν καθόλου. Είναι ήδη ο πέμπτος χρόνος που είμαστε μαζί και έχουμε δημιουργήσει μια τέτοια σχέση, που ξέρουμε και οι δύο ποιος είναι ο στόχος μας και ποια είναι η αποστολή μας. Ξέρει ότι είμαι αφοσιωμένος στο μπάσκετ , και το σέβεται αυτό. Μας δίνει ελευθερία και ξέρει ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε, ακόμα κι όταν έχω λιγότερο καλά παιχνίδια. Το μπάσκετ αλλάζει και γίνεται πολύ γρήγορο, και πρέπει να προσαρμοστείς. Το έκανε, και του αξίζουν όλα τα εύσημα».

Για το ΝΒΑ και αν στοχεύει να παίξει εκεί: «Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ήδη εκεί, δεν έχω μια έξυπνη απάντηση. Είμαι περισσότερο από έτοιμος να πάω εκεί, και το θέλω. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου. Ο χρόνος που έχει περάσει μόνο αυξάνει τις προσδοκίες μου. Επενδύω για να αποδείξω ότι είμαι στο κατάλληλο επίπεδο για να παίξω εκεί αλλά πρέπει να είναι κατάλληλες οι συνθήκες και στις δύο πλευρές. Δεν νομίζω ότι με αμφισβητούν, αλλά ίσως δεν είναι σίγουροι ότι θα είμαι έτοιμος να δεχτώ το ρόλο που θα μου αναθέσουν εκεί. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά, τα πράγματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για τους back to back τίτλους της Εφές αλλά και του Ολυμπιακού: «Είναι δύσκολο και για μένα να είμαι αντικειμενικός, αλλά κάθε δυναστεία έχει τη μοναδικότητά της. Οι πρώτες μου αναμνήσεις από το μπάσκετ ήταν να παρακολουθώ τη Μακάμπι του Σάρας. Τον θαύμαζα. Έβλεπα όλους τους αγώνες τότε, ήμουν ένα είδος εγκυκλοπαίδειας, και στα μάτια μου, αυτή η ομάδα ξεκίνησε την αλλαγή στο μπάσκετ. Όπως είχε είπε ο Σπανούλης, ήταν πραγματικά κάτι απροσδόκητο στον Ολυμπιακό εκείνοι οι δύο τίτλοι, γιατί δεν είχε τα οικονομικά εργαλεία που είχαν οι άλλες ομάδες και κατάφερε να χτίσει μια καταπληκτική χημεία στην ομάδα. Αλλά και η Εφές δεν είχε μια παράδοση επιτυχιών στην Ευρωλίγκα και δημιουργήσαμε κάτι εντελώς νέο, που κανείς δεν μπορούσε να το προβλέψει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.