Η Αρμάνι έβγαλε… τεστοστερόνη (hls)

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι από κάθε άποψη η Αρμάνι Μιλάνο επέστρεψε από το -17 και νίκησε την Μονακό με 79-71. Κομβικό σημείο του αγώνα η πρώτη αποβολή του Κάιλ Χάινς στην καριέρα του.

Σε ένα ματς που ο Μεσίνα είδε από το σπίτι του με σούπα και αντιπυρετικά ο Φιορέτι ο βοηθός του πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που έκαιγε. Η Μονακό με τους Τζέιμς και Οκόμπο να είναι στην ζώνη, ως συνήθως κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 17 πόντους διαφορά.

Στα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά από ένα εξόφθαλμο φάουλ στον ΜήτρουΛοννγκ που δεν δόθηκε ο Κάιλ Χάινς τα έβαλε με τους διαιτητές κάνοντας μια άνευ προηγουμένου επίθεση με ουρλιαχτά και φωνές. Ο Αμερικάνος αποβλήθηκε με δύο διαδοχικές τεχνικές ποινές και από το σημείο αυτό κι έπειτα το Μεντιολάνουμ Φόρουμ άναψε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο κόσμος, ο πάγκος οι πάντες μπήκαν στο ματς, αυτός όμως που μπήκε για τα καλά ήταν ο Μπίλι Μπάρον που με δικά του φαρμακερά τρίποντα ψαλίδισε την διαφορά κι έφερε την ομάδα του πλέον στην θέση του οδηγού. Βοήθησαν ο Ρίτσι, ο Ντέιβις κι ο Χολ, όμως, η νίκη έμοιαζε σαν την δικαίωση του καταπιεσμένου κι όσοι παρακολούθησαν το ματς σίγουρα το απόλαυσαν.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.