Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 73-76 : Τρίποντη “βόμβα” του Νέντοβιτς στο ντέρμπι! (hls)

Με ένα τρίποντο του Νέντοβιτς δύο δεύτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 76-73 στην έδρα της Παρτίζαν, στο πρώτο Σέρβικο ντέρμπι για το θεσμό της Ευρωλίγκα!

Η καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, αναμενόνεμα οι οπαδοί της Παρτίζα είχε αντίκτυπο στην ψυχολογία του αγώνα καθώς στο “Σταρκ Αρένα” οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με 11 πόντους διαφορά (16-5) και στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου στο 20-11!

Σταδιακά όμως οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν πιο προσεκτικοί , μαζεύοντας τη διαφορά ώσπου να φτάσουν στο “δικό τους” -7 (33-40) στο φινάλε του ημιχρόνου.

Οι Πάντερ με 15 πόντους και Παπαπέτρου 13 (5/7 δίποντα, 6 ριμπ) βοήθησαν την Παρτιζάν να επανέλθει φθάνοντας σε μια διαδικασία ισορροπίας και ένα θρίλερ όπου οι γηπεδούχοι απέκτησαν 2.5 λεπτά πριν το τέλος μια διαφορά έξι πόντων (71-65) όμως εκεί με δύο απανωτά τρίποντα του ΒΙλντόζα και μια… βόμβα του Νέντοβιτς στο φινάλε έδωσαν στον Αστέρα μια τεράστια νίκη η οποία ήταν η 5η συνεχόμενη με τον ιδιόρυθμο (!), απαιτητικό (!) Ντούσαν Ιβάνοβιτς στον πάγκο της! Ο Νέντοβιτς ευστόχησε έπειτα από έξι (!!)) άστοχα σουτ έξω από τα 6.75!! ΚΙ όμως μπήκε αυτό που έπρεπε με τον χρυσό σκόρερ να φτάνει τους 20 πόντους έχοντας βέβαια προετοιμάσει το πεδίο,, νίκης ο Βιλντόζα που έφτασε τους 14 πόντους (4/5 δίποντα, 6 άσιστ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.