Μπέϊκον : “Πήγα στον πάγκο για να συγκεντρωθώ…”(vid)

Στο μυστικό της... ανατροπής στην εμφάνισή του, στον Πάρις Λι και την εν γένει εικόνα του Παναθηναϊκού φέτος στην Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε ο Ντουέϊν Μπέϊκον μετά την νίκη της ομάδας του επί της Αρμάνι στο ΟΑΚΑ

Να σας πως την αλήθεια δεν κοιτάζω εάν θα φτάσω σε ένα ματς τους 40 πόντους! Προσπαθώ σε κάθε παιχνιδι να είμαι καλός στα καθήκοντά μου, στην άμυνα και την επίθεση και ανάλογα με το τι μου…. δίνει η αντίπαλη άμυνα θα πάω να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο και κάποια στιγμή έφυγα για να πάω μόνος μου στον πάγκο, ζητώντας αλλαγή, προκειμένου να συγκεντρωθώ και να δω τι δεν πάει καλά. Νομίζω πως αυτό με βοήθησε γιατί με την επιστροφή μου ένιωσα πως διορθώθηκαν αρκετά πράγματα. Κάναμε ένα καλό ματς εκεί που έπρεπε.

Ο Πάρις Λι είναι η αιτία για το ότι βρίσκομαι εδώ και είναι ο παίκτης που μοχθεί και θυσιάζεται για την ομάδα! Απόψε ήταν εκπληκτικός και εγώ τον εμπιστεύομαι, όπως είδατε και σε κάποιες κομβικές στιγμές όπου φτάσαμε σε αυτό που θέλαμε σε μια δύσκολη αναμέτρηση!

Προσπαθώ μέσα από τη σκληρή δουλειά για να γίνω ένας ολοκληρωμένος παίκτης και χαίρομαι που έχω έρθει σε μια ομάδα για να γίνω ο ηγέτης της! Στη Μονακό είχα έντονες στιγμές με τον Σάσα Ομπράντοβιτς όπου πέρασαμε δύσκολες στγμές όμως έστω κι έτσι ο ίδιος με εμπιστεύθηκε ως το τέλος κι εγώ εκτιμώ πως είχα μεγάλο μερίδιο σε ότι έκανε πέρυσι. Ελπιζω φέτος να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα κι εγώ να βελτιώνομαι συνεχώς!!!” ήταν μεταξύ άλλων τα λεγόμενά του στη κάμερα της NOVA ο Αμερικανός άσσος!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.