Μπαρτζώκας: «Η Βίρτους έχει ποιότητα και εμπειρία, να επιβάλλουμε ένα σκληρό παιχνίδι» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο Γιώργο Βαλαβάνη για τα κανάλια Novasports, σχετικά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια (9/120, 21:00, NS Prime), τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

Δύσκολο να «μαζέψεις» την ομάδα μετά τη νίκη σε ένα ντέρμπι δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια. Ο Έλληνας προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την ποιότητα και την εμπειρία της Βίρτους Μπολόνια, αλλά και τον κόσμο που γεμίζει τις εξέδρες του ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, παρ’ όλο που έχει τη σημασία του και αφήνει το αποτύπωμα. Δε συμφωνώ μαζί σας αν ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά ή δεν έπαιξε, σημασία έχει να κερδίζει τα παιχνίδια. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις με 20-30 πόντους διαφορά. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, εμείς είχαμε καλή αμυντική εικόνα. Στο παιχνίδι με τη Βίρτους δε θα ήθελα να επαναλάβω τα ίδια, τη δυσκολία αν δείτε τους μπασκεμπολίστες της ομάδας θα καταλάβετε για την ποιότητα της. Είναι ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Είναι δύσκολο παιχνίδι, οι παίκτες μου το περιμένουν, πρέπει να είμαστε καλά σε σημαντικούς τομείς τους παιχνίδιου και να κερδίσουμε το ματς».

Για την Βίρτους Μπολόνια: «Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο, έχει σημαντικούς παικτές σε όλες τις θέσεις. Είναι μία ομάδα που έχει καλό ποστ σταφ, σκοράρουν πολύ. Πρέπει να παίξω καλή προσωπική άμυνα και ομαδική, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Αν συμβεί ότι και στη Μαδρίτης που και οι δύο ομάδες έπαιξαν με το ταλέντο, η Βίρτους την κέρδισε. Πρέπει να επιβάλλουμε ένα σκληρό τρόπο παιχνίδιου για να κερδίσουμε».

Για τους παίκτες του και το πως επιλέγει πόσα λεπτά θα παίξουν ποίοι: «Για εμένα ισχύει αν κοιτάξετε τα ρόστερ εμείς έχουμε 12 παίκτες και οι άλλοι 17-18, γιατί η Euroleague και τα τοπικά πρωταθλήματα σου παίρνουν πολλή ενέργεια. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Οι προπονητές αποφασίζουν ποίοι παίκτες πρέπει να παίζουν και να μοιράζουν τον χρόνο ανάλογα το παιχνίδι και τον χρόνο που έχεις. Πολλές φορές βοηθάει και τον ένστικτο. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να είμαστε καλά πνευματικά».

Για την κατάσταση της ομάδας μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό επηρεάζει τους παίκτες: «Είναι δύσκολο πολύ, η εμπειρία μου μου λέει τόσα χρόνια σε Ισπανία και Ελλάδα τα τοπικά παιχνίδια δημιουργούν ένα άδειασμα στο μυαλό, αφαιρούν ενέργεια, είτε νικήσεις είτε χάσεις. Ειδικά με τον απόηχο με αυτά που γράφονται και λέγονται. Οι προπονητές έχουμε δυσκολία και πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για ένα ακόμη παιχνίδι».

Για τους φιλάθλους στο ΣΕΦ: «Είμαστε χαρούμενοι, απολαμβάνω τα παιχνίδια στο ΣΕΦ ειδικά μετά τις χρονιές με τον κορωνοϊό. Ακόμα και όταν δεν έχουμε κερδίσει το κοινό είναι υποστηρικτικό. Καταρχήν όπου παίζουμε είναι sold out το γήπεδο, αυτή είναι η Euroleague να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, ο κόσμος να είναι εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.