Ράντονιτς: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους παίκτες του.

Ο Σέρβος κόουτς δήλωσε πως η ιταλική ομάδα είναι αρκετά επικίνδυνη, ειδικά μετά τις σερί ήττες της στην Euroleague και πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι έτοιμοι για το ματς του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, δήλωσε πως η ομάδα του παίζει καλά στα τελευταία ματς, όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αρχικά, ο Ράντονιτς δήλωσε για την προετοιμασία του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο: «Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι και προπονούμαστε, για να είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς.

Στη συνέχεια, ο κόουτς του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην ιταλική ομάδα: «Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά αυτή τη στιγμή. Είδα την αντίδρασή τους στο τελευταίο ματς, κόντρα στη Σάσαρι για το ιταλικό πρωτάθλημα και ήταν φανταστική. Έτρεξαν ένα σερί 32-0 και έπαιξαν με πολύ ενέργεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας σε αυτό τον αγώνα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και κάποια προβλήματα με ορισμένους παίκτες και θα δούμε πριν το ματς ποιοι θα παίξουν. Σίγουρα εκτός θα μείνει ο Γκριγκόνις».

Σχετικά με τη βελτίωση των «πράσινων» στα τελευταία ματς: «Παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Φυσικά, κάναμε πολλά καλά πράγματα και στις δυο πλευρές του παρκέ, όμως αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο αν η ομάδα του πρέπει να μάθει να κερδίζει τα «κλειστά» ματς: «Είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε αρκετά. Κερδίζουμε κάποια κλειστά ματς, χάνουμε κάποια άλλα. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το προηγούμενο ματς, αλλά χάσαμε το σουτ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.