Μπουργκ – Προμετέι 92-85: Τη λύγισε στην παράταση (hls)

Με πρωταγωνιστή στο φινάλε τον 21χρονο Ούγκο Μπενίτεζ (16π.) η Μπουργκ επικράτησε των μαχητικών Ουκρανών και έφτασε στο 6-1 στον όμιλο.

Ματς προορισμένο να κριθεί στο ένα σουτ έγινε στη Γαλλία ανάμεσα στην πρωτοπόρο του ομίλου Μπουργκ και την καλύτερη επίθεση του Eurocup, Προμετέι. Οι Ουκρανοί παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Κέιλεμπ Αγκέιντα, εντούτοις ήταν ανταγωνιστικοί , τελειώνοντας μπροστά το δεκάλεπτο (19-22) και παίρνοντας μάλιστα διαφορά 10 πόντων νωρίς στη δεύτερη περίοδο (24-34) χάρη στον ασταμάτητο Μπάλβιν.

Η Μπουργκ αντέδρασε και ισοφάρισε στο φινάλε του ημιχρόνου (37-37), με το ισόπαλο αποτέλεσμα να διατηρείται και στο τέλος των 30΄ (56-56). Οι Γάλλοι βρήκαν στα πρόσωπα των Μάσενατ και Μπενίτεζ τους πρωταγωνιστές για το 68-60, όμως δεν κατάφεραν να το προστατεύσουν. Η Προμετέι πίεσε και ισοφάρισε με τρίποντο του Σάνον στα 5.6΄΄, ο Μάσενατ αστόχησε στο φινάλε των 40΄ και το ματς πήγε σε έξτρα πεντάλεπτο.

Εκεί έλαμψε το άστρο του Μπενίτεζ, ο οποίος με καθοριστικά καλάθια έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Στην απέναντι πλευρά ο Γιαν Κλαβέλ προσπαθούσε εμμονικά να σκοράρει, με καταστροφικά αποτελέσματα για τους φιλοξενούμενους αφού τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 4/20(!) σουτ. Ο Σάνον με 18 και ο Μπάλβιν με 16 ήταν οι καλύτεροι της Προμετέι, που έπεσε στο 3-4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.