Πάρις Λι: «Έχουμε εστιάσει στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο»

Ο Πάρις Λι μίλησε σε Μέσο της Λιθουανίας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και το ερχόμενο ματς της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο (8/12, 21:00, NS Prime).

Σύμφωνα με δηλώσεις του Πάρις Λι ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στρέφεται στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague. Ο Αμερικάνος μίλησε στη λιθουανική ιστοσελίδα «BasketNews» για τους συμπαίκτες του Ντουέιν Μπέικον και Ντέρικ Γουίλιαμς.

«Πρέπει απλώς να δούμε τι κάναμε και πώς φτάσαμε στην ήττα. Νομίζω ωστόσο ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Έχουμε δύο σπουδαίους σκόρερ τον Ντουέιν Μπέικον και τον Ντέρικ Γουίλιαμς, έναν καλό πόιντ γκαρντ τον Νέιτ Γούλτερς και πολλούς παίκτες – συμπεριλαμβανομένου και εμένα – που έχουν αποδεχθεί τους ρόλους τους. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα», δήλωσε αρχικά ο Πάρις Λι και στη συνέχεια μίλησε για το επόμενο παιχνίδι της Euroleague: «Έχουμε εστιάσει μόνο στην Αρμάνι Μιλάνο».

Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το αν του θύμισε τη σειρά Μονακό-Ολυμπιακός τη περασμένη σεζόν: «Σίγουρα, μου θύμισε εκείνη τη σειρά. Νιώθω ότι το Game 5 ήταν λίγο πιο έντονο αλλά σε αυτό το παιχνίδι κάναμε το πρώτο καλό μας παιχνίδι σε ντέρμπι, από τα πολλά που θα ακολουθήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.