«Ντε φορμέ» η Βιλερμπάν ενόψει Μπαρτσελόνα

Η Βιλερμπάν λύγισε στην τελευταία περίοδο απέναντι στη Λιμόζ λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για την Ευρωλίγκα.

Η Λιμόζ πάτησε γκάζι στην τελευταία περίοδο και νίκησε την κουρασμένη γαλλική ομάδα που προερχόταν από ήττα στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Μονακό μέσα στη Λιόν (1/12, 75-84). Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ περνάει μια δύσκολη περίοδο, καθώς στην Ευρωλίγκα μετράει πλέον έξι συνεχόμενες ήττες με τελευταία νίκη 28 Οκτωβρίου με την Μπασκόνια. Σε λίγες μέρες έχει ταξίδι στην Ισπανία για να παίξει την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα. Ακολούθησε ακόμα μία ακόμα στις εγχώριες διοργανώσεις λυγίζοντας στο φινάλε και έχει μόλις ένα ροζ φύλλο αγώνα σε 8 παιχνίδια, κόντρα στην Πο Ορτέζ για το πρωτάθλημα (27/11, 91-79.

Η Βιλερμπάν ηττήθηκε καθώς έμεινε από δυνάμεις στην τέταρτη περίοδο, την οποία οι γηπεδούχοι έτρεξαν με επιμέρους σκορ 27-8. Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπράις Τζόουνς με 28 πόντους, ενώ ο Λανγκ πρόσθεσε άλλους 20 πόντους. Από την πλευρά των ηττημένων ο Νάντο Ντε Κολό τελείωσε το ματς με 15 πόντους και 12 πρόσθεσε ο Μάθιους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.