Ομπράντοβιτς: «Δεν αρέσει στους παίκτες να χάνουν»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να επιβάλλει πρόστιμο στους παίκτες του, μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια.

Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως δεν αρέσει ούτε στους παίκτες του να χάνουν και πως εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνατότητές τους. Παράλληλα, ευχαρίστησε και τους φιλάθλους της Παρτιζάν για τη συμπαράστασή τους.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Τι θα πει να βάλω πρόστιμο; Πιστεύετε ότι στους παίκτες αρέσει να χάνουν; Πιστεύετε ότι δεν απολαμβάνουν να παίζουν μπροστά στον κόσμο μας και σ’ αυτή την ατμόσφαιρα; Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για ακόμη μία φορά. Το περνάω όλο αυτό πολύ δύσκολα, καθώς ξέρω πόσο μας αγαπάει ο κόσμος».

Και συμπλήρωσε: «Πάντα πίστευα και θα συνεχίσω να πιστεύω στους παίκτες μου… Ποτέ δεν έχω βάλει πρόστιμο σε παίκτες, καθώς δεν έχει νόημα. Πιστεύω περισσότερο στη συζήτηση, αφού είμαστε άνθρωποι που καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Πάντα λέω κάτι σε κάποιον μπροστά του είτε είναι καλό, είτε άσχημο. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος και μ’ αυτόν θα συνεχίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.