Super League Premier League La Liga Bundesliga Ligue 1 Euroleague

Άλμπα-Μπαρτσελόνα 86-88: Μίροτιτς και Λαμπροβίτολα «έσβησαν» την «φωτιά» στο Βερολίνο (hls)

Ο Μαυροβούνιος σέντερ πέτυχε 19 πόντους και 3/4 βολές διαμορφώνοντας το τελικό σκορ- ΄Όγδοη συνεχόμενη ήττα για τους Βερολινέζους

Στην επανεμφάνιση του με την Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά στην φετινή Ευρωλίγκα, ο Νίκολα Μίροτιτς επέστρεψε στην θέση του πρωταγωνιστή των Καταλανών και μαζί με τον συνονόματο του, Νίκολα Λαμπροβίτολα, οδήγησαν την ομάδα τους στην όγδοη νίκη στην 11η αγωνιστική, κόντρα στην Άλμπα (86-88) που συνεχίζει χωρίς νίκη σε οκτώ συνεχόμενους αγώνες. Η τελευταία νίκη των Βερολινέζων ήταν στις 19 Οκτωβρίου και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ η Άλμπα ήταν καλύτερη στην δεύτερη και στην τέταρτη περίοδο. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα (4”,5) και ενώ ο Μίροτιτς είχε διαμορφώσει το 86-88 με 3/4 συνεχόμενες βολές, οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να σουτάρουν, με τον Ζούσμαν να χάνει τον έλεγχο της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-30, 46-45, 57-71, 86-88

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας