Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε 72-82 : Τα νεύρα βλάπτουν, η ηρεμία φέρνει..κορυφή!

Στην κορυφή της κανονικής σεζόν στην Ευρωλίγκα παρέμεινε η Φενέρμπαχτσε, περνώντας νικηφόρα από το Μιλάνο ανατρέποντας τις ει βάρος της καταστάσεις στο πρώτο μέρος του ματς.

Η τελική διαφορά μπορεί να αποδίδει το δίκαιο στην συνολική εικόνα του ματς, όπως βέβαια και στην εικόνα των δύο ομάδων στην παρούσα φάση όμως σύμφωνα με τη ροή του ματς ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν περισσότερο εκνευρισμένοι στις εντάσεις της 3ης περιόδου όπου η ομάδα της Κωσταντινούπολης με σκορ 4-13 στο πρώτο της 5λεπτο έφτασε στο 41-45 και στη συνέχεια με σωστή διαχείριση και λιγότερα λάθη από την Ιταλική ομάδα μπήκαν στην τελική ευθεία του ματς και την 4η περίοδο στο +10!
Κι όμως η ομάδα του Μεσίνα ξεκίνησε καλά και με καλή άμυνα έφτασαν στο +16 (31-19) ως τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου.
Οι Μπούκερ και Καλάθης (9π, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα) κατάφεραν να κρατήσουν την δικιά τους ομάδα στην επαφή με το σκορ ως το φινάλε του πρώτου μέρους.
Το σκληρό ματς προφανώς έκανε κακό στην ομάδα του απογοητευμένου Ετόρε Μεσίνα, την ίδια ώρα που ο Χέϊς (22 π., 5/6 διπ., 2/3 τρ., 5 ριμπάουντ) γίνονταν ο ήρωας της Φενέρ κι αυτός που την κράτησε σε ρόλο οδηγού ως το τέλος του αγώνα! Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και ο καλυτερος σε στατιστικά παίκτης της Αρμάνι, Μίτρου – Λογκ (18π., 60% διπ, 4/9 τρ) είχε επτά λάθη στον αγώνα!


Ικανοποιημένος για το πάθος της ομάδας όπως και για τους παίκτες του, ακόμα και εκείνους που έρχονται από τον πάγκο και κάνουν τη διαφορά δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε Δημήτρης Ιτούδης μετά το παιχνίδι!

Δεκάλεπτά : 21-15, 37-32 (ημίχρονο) 48-58, 72-82

Δείτε τα στατιστικά του ματς εδώ :


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.