Σούμποτιτς: “Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη, ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το F4”

Για τους δύο "αιώνιους" αντίπαλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Για τους δύο “αιώνιους” αντίπαλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο νυν τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχρισε φαβορί τους “ερυθρόλευκους” για μια θέση στο Final Four, ενώ στάθηκε στην έλλειψη ηγέτη στους Πράσινους.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη. Έναν Έλληνα ηγέτη. Ούτε πέρυσι υπήρχε και εδώ και χρόνια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να βρει έναν τέτοιο παίκτη όπως τον Αλβέρτη, τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ή τον Φώτση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα ομάδα. Του λείπει πάρα πολύ ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που μπορούσε να διευθύνει πολλά πράγματα. Ένας ηγέτης σε διοικητικό επίπεδο. Μία ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι και οι παράγοντες. Μία ομάδα είναι παντού. Ο Ολυμπιακός το έχει αυτό».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο «Πίξι» είπε: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει λύσεις για το λόγο που χάνονται τόσο εύκολα οι υπέρ του διαφορές. Ο Βεζένκοφ έβαλε 17 πόντους στο πρώτο μέρος και κανέναν στο δεύτερο, φάνηκε η κούραση. Ο Ολυμπιακός είναι αμυντική ομάδα, δεν έπρεπε να μπει στο ρυθμό της Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το Φάιναλ Φορ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.