Μπλακ: «Η ήττα από τη Μονακό λειρούργησε ως… ξυπνητήρι»

Ο Ταρίκ Μπλακ αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μίλησε για την ήττα από τη Μονακό και τόνισε πως άπαντες στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι για το ματς με τη Βαλένθια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός σέντερ:

«Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει κάνει μερικές πολύ καλές νίκες. Πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, να εκτελέσουμε καλά και γι’ αυτό προπονούμαστε σήμερα».

Για το πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος του ρυθμού, όπως προείπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Συμφωνώ 100% με τον κόουτς γιατί είναι εκπληκτικός προπονητής, είναι πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο και ξέρει καλύτερα τι είναι πιο σημαντικό για κάθε παιχνίδι. Όσον αφορά εμάς τους παίκτες, είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός και από αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο η απόδοση μας».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμαστούν μετά την πρώτη ήττα της σεζόν από τη Μονακό: «Αυτή η ήττα λειτούργησε ως ξυπνητήρι για εμάς. Ξέραμε εξαρχής ότι είναι πολλές οι καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα, οπότε δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Μερικές φορές οι ήττες σου δίνουν έξτρα κίνητρο να δουλέψεις πιο σκληρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.