Ολυμπιακός: Να μπει στο ΣΕΦ με το… δεξί κόντρα στην Πολκοβίτσε

Τον πρώτο αγώνα του, μπροστά στο κοινό του, στη φάση των ομίλων της Euroleague γυναικών, δίνει την Τετάρτη (2/11) ο Ολυμπιακός.

Μετά την ήττα (67-61) από την Μπουρζ στη Γαλλία στην πρεμιέρα, η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται την πολωνική Πολκοβίτσε, στο ΣΕΦ, στις 18:00, για τη 2η αγωνιστική του Α΄ ομίλου. Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» προέρχεται από επιβλητική εντός έδρας νίκη στην 1η αγωνιστική κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (73-46).

Στην Πολκοβίτσε αγωνίζεται η Ελληνίδα διεθνής σέντερ, Άρτεμις Σπανού, η οποία απέναντι στην τουρκική ομάδα πέτυχε 5 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ. Η παίκτρια, πάντως που έκανε τη διαφορά στην άνετη νίκη της πολωνικής ομάδας την 1η αγωνιστική ήταν η Αμερικανίδα φόργουορντ, Στέφανι Μαβούνγκα, η οποία σημείωσε double double, με 23 πόντους (4/4 τρίποντα) και 21 ριμπάουντ!

Ο Ολυμπιακός που θα τα δώσει όλα για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην κανονική περίοδο θα περιμένει μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση από την Μέγκαν Γκούσταφσον, η οποία είχε πετύχει 24 πόντους και είχε μαζέψει 13 ριμπάουντ απέναντι στην Μπουρζ. Η Ισπανίδα Αϊνα Αγιούσο είχε συγκομιδή 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ η Λετονή πάουερ φόργουορντ Ντίγκνα Στραουτμάνε είχε σημειώσει 13 πόντους μαζεύοντας και 6 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.