Με Κόπονεν της “έκοψε” τα πόδια (video)

Η Μπάγερν διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες της για πρόκριση και παράλληλα έκοψε το δρόμο της Μπαρτσελόνα για το πλεονέκτημα έδρας, νικώντας τη 73-71 με buzzer beater του Κόπονεν.

Η Μπάγερν διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες της για πρόκριση και παράλληλα έκοψε το δρόμο της Μπαρτσελόνα για το πλεονέκτημα έδρας, νικώντας τη 73-71 με buzzer beater του Κόπονεν.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο με καμία από τις δύο ομάδες να μη βρίσκει ρυθμό επιθετικά, με αποτέλεσμα να κλείσει το πρώτο μέρος με το χαμηλό 32-36. Στο τρίτο 10λεπτο η Μπάρτσα έτρεξε ένα 7-0 για το 32-43, αλλά η Μπάγερν επέστρεψε μειώνοντας 42-45. 

Στην τελευταία περίοδο οι Καταλανοί πάτησε και πάλι γκάζι, προηγούμενη 51-63, 7.30 λεπτά πριν το τέλος. Εκεί όμως “έσβησαν τα φώτα”. Οι Βαυαροί σημείωσαν 14 αναπάντητους πόντους, προηγήθηκαν 65-63, 3 λεπτά πριν το τέλος και τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ. Μετά από βολές και για τους δύο αντιπάλους, έμεναν 6 δεύτερα με την μπάλα για την Μπάγερν, χωρίς όμως τάιμ άουτ. Αυτό δεν προβλημάτισε τον Κόπονεν που πήρε την μπάλα, “έριξε” κάτω τον Μπλάζιτς και σκότωσε την Μπαρτσελόνα με νικητήριο σουτ.

Η Μπάγερν είχε 4 διψήφιους, πήρε 13 επιθετικά ριμπάουντ, 7 περισσότερα από την Μπαρτσελόνα και έδειξε χαρακτήρα την κρίσιμη στιγμή, επιτυγχάνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας της επί της Μπάρτσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.