Μπάγερν-Μιλάνο 81-83: Μοιραίος Βάιλερ-Μπαμπ και ιταλικό ριφιφί (hls)

Το Μιλάνο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπάγερν με 83-81, χάρη στο δωράκι του Νικ Βάιλερ-Μπαμπ, ο οποίος με 3,8 δευτερόλεπτα να απομένουν και με το σκορ 81-82 έχασε ζευγάρι βολών!

Η Μπάγερν δεν μπόρσε ούτε στην 4η αγωνιστική να πανηγυρίσει την 1η της νίκη! Έφτασε αρκετά κοντά αλλά ο Νικ Βάιλερ-Μπαμπ έχασε ένα κρίσιμο ζευγάρι βολών στα 3,8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ουσιαστικά «καταδίκασε» τους Βαυαρούς.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν με 14 πόντους διαφορά στην δεύτερη περίοδο (40-26) και μέχρι το 17′ έμοιαζαν να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση. Κάπου εκεί άρχισε η αντεπίθεση της Αρμάνι για να μειωθεί η διαφορά στους έξι (43-37) στο ημίχρονο χάρη σε σουτ τριών πόντων του Μπίλι Μπάρον.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το Μιλάνο συνέχισε την αντεπίθεση και πήρε προβάδισμα (53-57) στα μέσα της περιόδου με μεγάλα σουτ του Νικολό Μέλι. Η Μπάγερν όμως έβγαλε αντίδραση και ανέκτησε αμέσως το προβάδισμα χωρίς να μπορεί πάντως να χτίσει κάποια διαφορά μεγαλύτερη των πέντε πόντων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες αντάλλασσαν καλάθια με την αγωνία να χτυπάει… κόκκινο.

Ένα μεγάλο τρίποντο του Μπίλι Μπάρον από την γωνία έφερε τους Ιταλούς στο +1 (81-82) με 21 δευτερόλεπτα να απομένουν. Η Μπάγερν έκανε λάθος επίθεση με τον Γουίνστον αλλά η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του Χάινς, δίνοντας στους Γερμανούς μία δεύτερη ευκαιρία. Ο Μπάρον παραλίγο να γίνει μοιραίος καθώς στα 3 δεύτερα πριν το φινάλε έκανε φάουλ στον Νικ Βάιλερ-Μπαμπ, αλλά ο Γερμανός έχασε και τις δύο βολές.

Η Μπάγερν έκανε φάουλ πάνω στον Μπάρον και ο Αμερικανός έβαλε την πρώτη (81-83), έχασε επίτηδες την δεύτερη για να υπογράψει το μεγάλο «διπλό» της ομάδας του Μεσίνα.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 43-37, 66-63, 81-83

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.