Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (21:45 Novasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς στη φετινή διοργάνωση, γνωρίζοντας πως η αποστολή τους θα είναι αρκετά δύσκολη. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος είναι τραυματίας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών και θέλει από τους παίκτες του να δείξουν και σε αυτό το ματς το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι νταμπλουχοι Ελλάδος θα βρουν απέναντί τους τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, η οποία θα έχει και σε αυτό το ματς αρκετές απουσίες. Ο Τσους Ματέο δεν υπολογίζει στους Νάιντζελ ΟυίλιαμςΓκος, Κάρλος Αλοθέν, Ρουντι Φερνάντεθ και Άντονι Ράντολφ. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Άνταμ Χάνγκα, με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Στην προϊστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων, οι «μερένχες» υπερτερούν, καθώς έχουν 19 νίκες, έναντι 15 των Πειραιωτών. Στο περσινό ματς των δυο ομάδων στη Μαδρίτη, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει 75-67. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες επί των «ερυθρόλευκων». Το τελευταίο «διπλό» του Ολυμπιακού ήταν στις 9 Φεβρουαρίου 2018 με 80-79.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.