Αναντολού Εφές: Ο Αταμάν έκανε την ετήσια πρόβλεψή του

Ο Εργκίν Αταμάν δεν παρέλειψε να κάνει και φέτος την πρόβλεψή για την Euroleague, αποκαλύπτοντας το ζευγάρι του τελικού.

Ο Τούρκος κόουτς της Αναντολού Εφές υποστήριξε πως στον τελικό θα αναμετρηθεί η ομάδα του με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι προηγούμενες προβλέψεις του Αταμάν είχαν επαληθευτεί τα προηγούμενα χρόνια, όταν οδήγησε την τουρκική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπη back to back.

Χαρακτηριστικά, ο Αταμάν δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Αυτή τη φορά θα περπατήσω στα παρκέ με τρία δάχτυλα υψωμένα. Δεν θα πω περισσότερα, είναι αρκετό νομίζω να δείχνω τον αριθμό. Η Euroleague είναι δυνατή, ακόμα πιο ανταγωνιστική και πιο σκληρή. Υπάρχουν τρία γκρουπ ομάδων με οριακές διαφορές μεταξύ τους».

Και συμπλήρωσε: «Για το Final Four υπάρχει η Εφές, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός, ακόμα και η Μονακό, που αύξησε το μπάτζετ της και πήρε εξαιρετικούς παίκτες. Για τα πλέι οφ θα παλέψουν η Φενέρμπαχτσε, η Μπάγερν, η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός και η Παρτιζάν, στην οποία η παρουσία του Ομπράντοβιτς και τα εντός έδρας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στο ίδιο γκρουπ τοποθετώ και τη Βίρτους Μπολόνια. Μετά βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες, που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Η Αρμάνι δυνάμωσε σε όλες τις θέσεις, παρά το γεγονός πως έχασε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Για εμάς πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο ανταγωνιστή μας. Θα το πω τώρα. Η Αρμάνι και η Εφές θα παίξουν στον τελικό της Euroleague. Και θα είναι ένας εξαιρετικός τελικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.