Moνακό: Μπράουν διετίας

Ο Αμερικάνος φόργουορντ διάγραψε πολύ καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα στην πρώτη συμμετοχή του.

Από την Ούνικς Καζάν στην Μπρέσια και τελικός προορισμός το πρικγηπάτο του Μονακό και η ομάδα μπάσκετ των Μονεγάσκων για τον Τζόν Μπράουν, σε διάστημα μίας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αμερικάνος φόργουορντ (30 χρ., 2.03) που εντυπωσίασε στο πρώτο εξάμηνο της περσινής Ευρωλίγκα με τις εμφανίσεις του και στην συνέχεια αναγκάστηκε να φύγει από την Ούνικς Καζάν, λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μονακό. Για τρείς μήνες αγωνίσθηκε στην Μπρέσια, αλλά ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα συνέχιζε στην ιταλική ομάδα και αποδέχτηκε την πρόταση της Μονακό.

Ο Μπράουν θα έχει ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ και αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Μονακό, μετά τους Έλι Οκόμπο και Τζόρνταν Λόιντ στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Στην περσινή Ευρωλίγκα, ο Μπράουν είχε μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 2.8 κλεψίματα μέσο όρο σε 31 συμμετοχής, ενώ στο πρωτάθλημα της Βαλτικής (VTB) η ατομική στατιστική του, είχε 12.4 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.8 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής. Στην Μπρέσια, όπου είχε 7.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.