Παναθηναϊκός: Η επόμενη ανακοίνωση για τον Άντριου Άντριους

Η μεταγραφή του Αμερικάνου σούτινγκ γκαρντ ολοκληρώνει τον σχεδιασμό για την πλήρη ενίσχυση της περιφέρειας των "πρασίνων".

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Ιωάννη Παπαπέτρου που συνεχίζει την καριέρα του στην Παρτίζαν και ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικάνου Άντριου Άντριους, ακόμα και εντός σήμερον (15/7), καθώς είχε προετοιμαστεί για την αντικατάσταση.

Η Παρτίζαν είχε επίσης, επικεντρωθεί στην περίπτωση του πρώην παίκτη της Μπούρσαμπορ, με την οποία είχε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurocup και συντέλεσε στην συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης με τρείς ανατροπές πλεονεκτήματος έδρας, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, η σερβική ομάδα, είχε προσεγγίσει και τον Παπαπέτρου, στον οποίο κατέληξε για την μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” προχώρησαν άμεσα στην υπογραφή συμβολαίου με τον Άντριους που προορίζεται για την θέση του σούτινγκ γκαρντ, με τον Μάριους Γκριγκόνις να μπορεί να παίξει στην θέση του φόργουορντ που έπαιζε ο Παπαπέτρου, ενώ υπάρχει για την ίδια θέση και η επιλογή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.