Ερυθρός Αστέρας: Ο Τσόβιτς περίμενε την άφιξη του Λάσο

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς αποκάλυψε πως περίμενε από τον Πάμπλο Λάσο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως συμπλήρωσε, η κατάσταση της υγείας του Βάσκου κόουτς δεν του επιτρέπει να προπονεί. Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπήρξαν επαφές με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την υπόθεση του Νίκολα Κάλινιτς. Αναλυτικά, ο Τσόβιτς δήλωσε:

Για τον κόουτς Λάσο: «Πιστεύαμε πως ο Πάμπλο Λάσο θα έρθει και θα καθίσει στον πάγκο μας, μόλις μάθαμε όσα έγιναν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν μιλήσαμε για το συμβόλαιό του, λάβαμε μια απάντηση πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να προπονεί».

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς: «Δεν περιμέναμε πως θα αποχωρήσει. Μέσα στον Ιούνιο θεωρήσαμε πως θα συνεχίσουμε μαζί. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εργάστηκε στη Σερβία, υπήρξε μια ιστορία με καθυστέρηση στις πληρωμές. Ύστερα αρχίσαμε να ψάχνουμε προπονητή. Πάντα υπάρχει ρίσκο με τους ξένους προπονητές, καθώς πρέπει να υπάρχει σταθερότητα ειδικά στο οικονομικό σκέλος».

Για τους παίκτες που έχει προσεγγίσει: «Μιλήσαμε με τον Μίλος Τεόντοσιτς, που έχει συμβόλαιο με τη Βίρτους Μπολόνια. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα μείνει για άλλον έναν χρόνο στο ΝΒΑ, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα διάλεξε τη Φενέρμπαχτσε. Θα υπάρξουν νέες επαφές με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του».

Για τον Νίκολα Κάλινιτς: «Ακόμα ελπίζω πως ο Κάλινιτς θα μείνει. Μιλήσαμε, υπάρχουν πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιό του με μια νέα πρόταση, που μπορεί να είναι πιο δυνατή από της Μπαρτσελόνα. Η Βίρτους Μπολόνια έχει κάνει την εμφάνισή της. Όλα θα ολοκληρωθούν σε δυο – τρεις μέρες»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.