Το ξεχωριστό βίντεο της Ευρωλίγκας για τον Γιώργο Πρίντεζη (vid)

Σπανούλης, Μπαρτζώκας, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Γουόκαπ αποθεώνουν τον Γιώργο Πρίντεζη. Δείτε τι λέει ο ίδιος για την παραμυθένια καριέρα του.

Ο Πρίντεζης είπε: “Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από πολύ μικρός και είχα όνειρο να βρεθώ εδώ. Όχι να παίξω εδώ ή να πετύχω, απλά να κάνω μία προπόνηση. Ήμουν 15 χρονών εδώ όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση εδώ με την πρώτη ομάδα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια τους είχα αφίσα στο δωμάτιο μου.

Το καλάθι του 2012 το έχω δει πολύ λιγότερες φορές από ότι νομίζεις. Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω τον εαυτό μου στο youtube. Φαντάζομαι ότι θα το κάνω περισσότερο στο μέλλον. Πολλές φορές με ρωτούν να διαλέξω μία στιγμή στην καριέρα μου, δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013, αλλά με το δεύτερο συνεχόμενο είναι σαν να λες πως “είμαι εδώ, είμαι η καλύτερη ομάδα, απέδειξα ότι είμαι ο καλύτερος”. Ήταν απίστευτο να βλέπεις τους φιλάθλους, ήταν απίστευτοι, σχεδόν έκλαιγαν”.

Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ έχοντας ζήσει περισσότερη από τη μισή ζωή μου, παίζοντας στον Ολυμπιακό. Πάντα σκεφτόμουν πως ηθελα να ξεκινήσω και να σταματήσω εδώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαιναν όλα αυτά, ειδικά με τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Νιώθω ευλογημένος που διάλεξα να παίξω μπάσκετ και που έδωσα τα πάντα για αυτήν”.

Ο Σπανούλης είπε: “Κέρδισε τον σεβασμό στην ομάδα, με τη δουλειά, τη νοοτροπία και το ταλέντο του. Είμαι περήφανος για αυτόν γιατί ξέρω πόσο πολύ δούλεψε για να πετύχει και ειδικά να πετύχει σε αυτή την ομάδα”.

Ο Κώστας Παπανικολάου είπε: “Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος του τελευταίου δευτερολέπτου. Αυτός που έβαλε το όνομα του πίσω από κάθε μεγάλο σουτ του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ακούστηκε να λέει: “Στον Ολυμπιακό έγινε άνδρας και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη στη θέση “4””.

Ο Τόμας Γουόκαπ ανέφερε: “Είναι απίστευτο, κοίταγα κάποια από τα ρεκόρ του και σκέφτηκα πως παίζω με ένα θρύλο”.

Τέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας: “Ο Γιώργος είναι εδώ από τα 16 του χρόνια. Κέρδισε τίτλους, έγινε ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια είναι ένας από τους αγαπημένους των φιλάθλων όχι μόνο γιατί πέτυχε τόσα πολλά, αλλά γιατί είναι φίλαθλος της ομάδας από την παιδική του ηλικία. Πρέπει να πω ότι το footwork και τo handwork είναι πιθανότατα το καλύτερο που έχω δει ποτέ στην Ευρώπη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.