ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επίσημα τέλος ο Κλάιμπερν, οδεύει προς Εφές

Παρελθόν από τους Ρώσους ο Αμερικανός.

Το «διαζύγιο» με τον Γουίλ Κλάιμπερν ανακοίνωσε και επίσημα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επόμενος σταθμός για τον Αμερικανό φόργουορντ θα είναι η Αναντολού Εφές, καθώς υπάρχει ήδη συμφωνία με την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, όλα τελειώνουν αργά ή γρήγορα. Η οικογένειά μας βρέθηκε στη Ρωσία για το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής ηλικίας των παιδιών μας. Έγινε το σπίτι μας, μακριά από το κανονικό μας σπίτι. Είχα την ευλογία να είμαι μέρος κάτι πραγματικά ξεχωριστού με αυτόν τον σύλλογο. Η ΤΣΣΚΑ μου έδωσε την ευκαιρία να χτίσω μια κληρονομιά εδώ. Ακόμα ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου ήταν η κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague με αυτόν τον σύλλογο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!! Είχαμε υπέροχες αναμνήσεις αλλά και όχι τόσο όμορφες. Δεν θα άλλαζα τίποτα» ανέφερε ο Κλάιμπερν στο «αντίο» του στην ΤΣΣΚΑ και συνέχισε: 

«Έχω γνωρίσει μερικούς απίστευτους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ με την ΤΣΣΚΑ. Και πρέπει να πω ότι πολλοί από αυτούς με έχουν διαμορφώσει στον παίκτη που είμαι σήμερα. Έτσι, σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και το ιατρικό επιτελείο με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ, σας ευχαριστώ! Μου φερθήκατε σαν οικογένεια από την πρώτη μέρα που ήρθα. Πάντα ένιωθα ότι ανήκω εδώ μαζί σας. Όλες οι συζητήσεις, τα αστεία, οι προπονήσεις, τα δείπνα, οι αγκαλιές και οι αγώνες θα μου θυμίζουν τα πάντα! Ευχαριστώ παιδιά για όλα!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.