Ιτούδης: «Δεν λέω αντίο στην ΤΣΣΚΑ, αλλά εις το επανιδείν»

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά στο «μήνυμα» του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Ήταν οκτώ φανταστικές σεζόν. Κατακτήσαμε δύο φορές την Ευρωλίγκας, πολλούς τίτλους στην VTB League, το Σούπερ Καπ, παίξαμε μεγάλα ματς, φοβερές σειρές, είχαμε μεγάλα σερί και κάναμε μεγάλα ρεκόρ. Και θα έρθουν κι άλλα τέτοια. Η ομάδα υπήρχε πριν από μένα και θα γίνει πιο δυνατή μετά από μένα, δεν έχω αμφιβολία.

Είμαι ευγνώμων στον Αντρέι Βατούτιν και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στους γιατρούς, τους προπονητές και τα μέλη του σταφ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εξελιχθώ ως άνθρωπος, προπονητής και οικογενειάρχης. Είμαι περήφανος για καθέναν που εργάζεται σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Έχουμε δημιουργήσει μια σχέση, είναι σαν οικογένεια για μένα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την αγάπη και την κατανόηση.

Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλος σύλλογος, με σπουδαία παράδοση και λαμπρό μέλλον. Είμαι βέβαιος πως η διοίκηση θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας