Αναντολού Εφές: Ο Μίτσιτς παραμένει πιστός στον Διαμαντίδη

Ο Βασίλιε Μίτσιτς τόνισε πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραμένει ο αγαπημένος του παίκτη.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του φετινού Final 4 στο Βελιγράδι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, όμως ξεκαθάρισε πως παραμένει πιστός στον Διαμαντίδη.

Χαρακτηριστικά, ο Μίτσιτς τόνισε: “Ο Διαμαντίδης παραμένει ο αγαπημένος μου παίκτης. Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος, είχα την τύχη να τον αντιμετωπίσω και είμαι περήφανος. Είχαν και οι δύο τεράστιες καριέρες. Όμως εκτιμώ τον Διαμαντίδη περισσότερο για την ταπεινότητά του. Ποτέ δεν ξεχώριζε έξω από το γήπεδο, αλλά μέσα σε αυτό ήταν πρωταγωνιστής. Προσπαθώ να γίνω σαν κι εκείνον, αλλά με τον δικό μου τρόπο”.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος γκαρντ συμπλήρωσε: “Όταν έπαιξα με την Εφές στο Final 4 πριν τέσσερα χρόνια πίστευα πως θα ήταν το τελευταίο μου. Δεν κάνω πλάνα για το μέλλον μου, ούτε καν για το πώς θα πανηγυρίσω. Ίσως, να κολυμπήσω στο ποτάμι του Βελιγραδίου, ίσως να πάω σπίτι μου. Άφησα τη Ζαλγκίρις και ήρθα στην Εφές παρότι τότε ήταν τελευταία στην Euroleague. Έκρινα πως ήταν η κατάλληλη κίνηση για μένα. Είχα υπογράψει αρχικά για έναν χρόνο και τώρα κλείνω τετραετία. Κάθε χρόνο μιλάμε για το ΝΒΑ, ποιος θα έρθει και ποιος θα φύγει, αλλά είμαστε χαρούμενοι εδώ. Έχουμε δημιουργήσει μια χημεία, μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και υποδεχόμαστε τον καθέναν με ανοιχτές αγκάλες. Δε σκέφτομαι τώρα να φύγω, μόλις τελείωσε η σεζόν στην Euroleague. Έχουμε ακόμη το πρωτάθλημα. Όταν έρθει η ώρα, θα το σκεφτώ. Αυτό μπορώ να σας πω μόνο, με ειλικρίνεια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!