Νext Generation: Στον τελικό του τουρνουά η Select team του Βασίλη Σπανούλη (hls)

Με buzzer bitter του Ντιαβαρά η ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη νίκησε 63-60 τον Ερυθρό Αστέρα και θα παίξει στον τελικό με την αήττητη, επίσης, Mega Mozzart.

Στον τελικό του Αdidas Next Generation του Βελιγραδίου θα παίξει η Select team του Βασίλη Σπανούλη, με αντίπαλο την ομάδα εφήβων της σερβικής Μega Mozart (έχει αναδείξει τον Μίλος Τεόντοσιτς), χάριν στο νικητήριο τρίποντο του Μαξίμ Ντιαβαρά στην εκπνοή του αγώνα; με τον Ερυθρό Αστέρα (63-60).

Η ομάδα επιλέκτων, όπως και στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν, μια ημέρα νωρίτερα, “κυνήγησε” στο σκορ και ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε με διαφορά 13 πόντων (26-39). Οι αυστηρές συστάσεις του Βασίλη Σπανούλη, όπως συνέβη και στο πρώτο τάιμ αουτ του αγώνα, αφύπνισαν τους παίκτες του που μείωσαν σταδιακά και ισοφάρισαν 60-60 με τον Γόβιτς στο 39′ και στην τελευταία επίθεση των 13 δευτερολέπτων, ύστερα από άστοχο σουτ του Μάτοβιτς, η μπάκα κατέληξε στον Γάλλο σέντερ Ντιαβαρά που σούταρε έξω από την γραμμή των 6.75μ. και ευστόχησε με…ταμπλό. Οι συμπαίκτες τους τον “έπνιξαν” στις αγκαλιές για το buzzer του και προκάλεσε αναπόφευκτη σύγκριση με το νικήτηριο τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς.

Δεκάλεπτα: 15-14, 28-39, 43-49, 63-60

H στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.