Ντόντσιτς: Δεν ξεχνά Ρεάλ, βλέπει ημιτελικό (pic)

Ο Λούκα Ντόντσιτς, αστέρι πλέον του ΝΒΑ, δεν ξεχνά την Ρεάλ και παρακολουθεί από το Chase Center τον ημιτελικό της Euroleague.

Ο Λούκα Ντόντσιτς, αστέρι πλέον του ΝΒΑ, δεν ξεχνά την Ρεάλ και παρακολουθεί από το Chase Center τον ημιτελικό της Euroleague.
Ο Ντόντιτσς μπορεί πλέον να μαγεύει το ΝΒΑ, αλλά δεν ξεχνά την πρώτη και μεγάλη αγάπη του, την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο άλλοτε παίκτης της «Βασίλισσας» είναι στο Chase Center και προπονείται για το Game 2 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.
Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να χάσει το Clasico του Final 4 της EuroLeague. Ανέβασε, λοιπόν, στον λογαριασμό του σχετική φωτογραφία με ένα λάπτοπ να βρίσκεται στο παρκέ γράφοντας «Πάμε Μαδρίτη!».

Ο Λούκα Ντόντσιτς, αστέρι πλέον του ΝΒΑ, δεν ξεχνά την Ρεάλ και παρακολουθεί από το Chase Center τον ημιτελικό της Euroleague. Ο Ντόντιτσς μπορεί πλέον να μαγεύει το ΝΒΑ, αλλά δεν ξεχνά την πρώτη και μεγάλη αγάπη του, την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άλλοτε παίκτης της «Βασίλισσας» είναι στο Chase Center και προπονείται για το Game 2 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να χάσει το Clasico του Final 4 της EuroLeague. Ανέβασε, λοιπόν, στον λογαριασμό του σχετική φωτογραφία με ένα λάπτοπ να βρίσκεται στο παρκέ γράφοντας «Πάμε Μαδρίτη!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!