Μποζίκας στη Nova: “Μας έλειψε το καθαρό μυαλό” (vid)

Ο Γιώργος Μποζίκας μίλησε στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, το σουτ του Μίτσιτς αλλά και την εμπειρία που κέρδισαν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει την ποιοτική Αναντολού Εφές δήλωσε ο κόουτς Γιώργος Μποζίκας. Στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στο σουτ που έκρινε το παιχνίδι, εκείνο του Βασίλιε Μίτσιτς στο 0.2”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές:Μπορούμε να κάνουμε μια τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού. Δεν έχουμε παράπονο από την άμυνα μας. Για τριάντα λεπτά σταματήσαμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αστοχία στα σουτ, αλλά παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Στο τελεύταιο δεκάλεπτο είχαμε βιαστικές κινήσεις και όχι ασίστ. Κοιτάμε μπροστά και είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που κάναμε”.

Για το τελευταιό σουτ του Μίτσιτς: “Το παιχνίδι ήταν ένα διαφορετικό ματς. Για τρία δεκάλεπτα οι ομάδες λειτουργούσαν σωστά. Στο τελευταίο οι ομάδες δεν σκόραραν εύκολα. Καταφέραμε και γυρίσαμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος δώσαμε στην Εφές την ευκαιρία να κάνει το σουτ με τον Μίτσιτς και να πάρει τον τελικό”.

Για την ευκαιρία του Ολυμπιακού: “Η Εφές έχει τη εμπειρία εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε την ευκαιρία μας, αλλά δεν τα καταφέραμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.