Τσεντεβίτα – Μπούρσασπορ 83-85: Πέρασε και από την Λουμπλιάνα και βλέπει τελικό (hls)

Η ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς μετά την Παρτίζαν άφησε έξω και την Τσεντεβίτα και πλέον στον ημιτελικό του Eurocup θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα.

H Τσεντεβίτα – Ολιμπία υποδέχτηκε την Μπούρσασπορ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Eurocup με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές από την Λουμπλιάνα με τελικό σκορ 85-83.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχτισαν διψήφιες διαφορές οι οποίες έφτασαν και τους 15 πόντους και έδειχναν να έχουν τον πρώτο λόγο δυο ματς.

Η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε τρόπους επιστροφής με τους Όγκαστ και Φέρελ αλλά τελικά δεν έφτασε στην μεγάλη ανατροπή αφού οι Τούρκοι στάθηκαν όρθιοι σε ένα ματς που επιφύλασσε ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Ο Ντέρεκ Νίνταμ έβαλε όλα τα κρίσιμα σουτ και διατήρησε την ομάδα του μπροστά στο σκορ μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο Γιόγκι Φέρελ έβαλε και αυτός κάποια σημαντικά τρίποντα και σε συνδυασμό με τις πολλές βολές που έδωσαν οι φιλοξενούμενοι το παιχνίδι έγινε οριακό. Ο Πούλεν πήρε το τρίποντο στην τελευταία επίθεση και ευστόχησε με τον χρόνο όμως να έχει τελειώσει και την πρόκριση να πηγαίνει στην Μπούρσασπορ η οποία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ανδόρα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Νίνταμ με 20 πόντους ενώ 16 πρόσθεσε ο Χόλαντ και 14 ο Μπιτίμ, στην άλλη πλευρά 20 σημείωσε ο Φέρελ, 15 ο Πούλεν και άλλους 13 ο Όγκαστ.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 15-27, 28-17, 19-18.

Δείτε εδώ τα στατιστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.