Τζέιμς: “Στην Ελλάδα ο κόσμος νιώθει πως του ανήκει η ομάδα” (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε συνέντευξη στον Τζο Αρλάουκας και μίλησε για πολλά θέματα που συνδέονται με το όνομά του. Για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ΤΣΣΚΑ και τον Ιτούδη...

«Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά φέτος, ειδικά στην έδρα τους. Σέβομαι πάρα πολύ τα όσα έχουν κάνει. Παίζουν το μπάσκετ με τον σωστό τρόπο. Παίζουν δυνατά, παίζουν ως ομάδα και είναι καλοί. Οπότε πολύ σεβασμός για εκείνους. Εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας».

«Στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στην έδρα τους δεν είχα παίξει επειδή είχα τραυματιστεί στο χέρι μου. Είχαμε χάσει με περίπου 30 πόντους διαφορά. Στη συνέχεια μας περίμενε κόσμος στο γήπεδό μας και απλά τους έλεγα ‘εγώ δεν έπαιξα, μπορώ να πάω στο αυτόκίνητό μου;’ Πάντως όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καλύπτεις τρύπες και κερδίζεις και ηρεμία για 3-4 εβδομάδες. Εκεί ο κόσμος έχει περηφάνια νιώθει ότι τους ανήκει η ομάδα. Είναι η ομάδα!».

«Είχαμε καλή σχέση. Απλά θόλωσε η φιλική σχέση όταν συνδυάστηκε με τη σχέση παίκτη-προπονητή. Μιλούσαμε και επικοινωνούσαμε μαζί. Απλά τελείωσε έτσι επειδή εκείνος πήρε απόφαση προπονητή, ενώ εγώ ήθελα να πάρει απόφαση φίλου. Η κατάσταση ήταν άσχημη και ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε και οι δύο διαφορετικά πράγματα τότε. Όμως δεν νιώθω άσχημα για πράγματα που έκανα…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!