Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι 95-66: Ψάχνει το τελευταίο βήμα (hls)

H ομάδα του Πάμπλο Λάσο έκανε το 2-0 στην σειρά απέναντι στην Μακάμπι και πλέον την επόμενη εβδομάδα θα πάει στο Τελ Αβίβ για να ψάξει την μια νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για το Βελιγράδι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Μακάμπι στον δεύτερο αγώνα των playoffs ανάμεσα στις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 95-66 και να πλέον να χρειάζονται μια ακόμα νίκη ώστε να προκριθούν στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μπήκε στο ματς με το πόδι στο γκάζι, έβαλε πολλά περιφερειακά σουτ και γρήγορα έχτισε μια διαφορά η οποία κυμάνθηκε σε διψήφια επίπεδα. Πολλές λύσεις για τους “μερένγκες” στο επιθετικό κομμάτι ενώ από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά και η αμυντική λειτουργία βελτιώθηκε αισθητά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά άστοχοι, νευρικοί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη που έκαναν να δίνουν και εύκολους πόντους στον αντίπαλο τους που συνεχώς διεύρυνε την διαφορά του.

Ο Σέρχιο Γιούλ για τους νικητές ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους ενώ από 16 πρόσθεσαν οι Πουαριέ (10 ριμπ.) και Γιαμπουσέλι, στην αντίπερα όχθη 9 πόντους σημείωσε ο Έβανς και από 8 πρόσθεσαν οι Ουίλμπεκιν, Ουίλιαμς και Ζίζιτς.

Τα δεκάλεπτα:35-26, 27-11, 18-11, 21-18.

Δείτε εδώ τα στατιστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.