Τζόρτζεβιτς: “Μετανιώνω που δεν έπαιξα στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς”

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε δεχτεί πρόταση από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε πως μετανιώνει που δεν ντύθηκε στα πράσινα.

Ο Σέρβος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στη Zurnal και γύρισε τον χρόνο πίσω, στην εποχή όπου ήταν ένας εκ των κορυφαίων πλέι μέικερ της Ευρώπης, αποκαλύπτοντας το μοναδικό πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσει στην καριέρα του.

“Μετανιώνω μόνο για κάτι που δεν έκανα. Που δεν αποδέχτηκα την πρόταση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσα να παίξω άλλο, είχα πολλούς τραυματισμούς.

Ήμουν πεσμένος σωματικά και πνευματικά. Ήμουν 34 χρονών τότε και είχα τελειώσει την σεζόν μου στην Ρεάλ, όταν ο Ζέλικο μου είπε να πάω στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε δύο φορές και του είπα ότι δεν άντεχα άλλο. Προσπάθησε να μου εξηγήσει τον ρόλο μου και πώς θα με χρησιμοποιούσε. Του είπα ένα ηχηρό “όχι”, επειδή τότε δεν μου άρεσε το μπάσκετ.

Του είπα ότι θα ήταν υποκριτικό να πάω και να πάρω αυτό το απίθανο συμβόλαιο που μου πρόσφερε. Ότι δεν ήμουν ο ίδιος παίκτης. Δεν ήμουν ο Τζόρτζεβιτς που ήθελε. Εκείνη την στιγμή δεν μου άρεσε το μπάσκετ λόγω των τραυματισμών μου“, ανέφερε ο Τζόρτζεβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.