ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία του συλλόγου»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία του συλλόγου, μετά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι» από την Κυβέρνηση για 49 χρόνια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση, λίγο μετά την είδηση της συμφωνίας με την κυβέρνηση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ιστορική συμφωνία αυτής με την ελληνική Κυβέρνηση σχετικά με την παραχώρηση του Κλειστού Γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια.

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στην Ιστορία του Συλλόγου και δη του τμήματος μπάσκετ, καθώς δίνεται η πολυπόθητη λύση στο διαχρονικό πρόβλημα της στέγασης της πιο επιτυχημένης επαγγελματικής ομάδας στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Πλέον ο Παναθηναϊκός αποκτά τα κλειδιά του δικού του σπιτιού, του γηπέδου στο οποίο έχουν γραφτεί χρυσές σελίδες για το Σύλλογο. Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό υπήρξε πρωταρχικό μας μέλημα, καθώς το γήπεδο αποτελεί το βασικό θεμέλιο για την ανάπτυξη, τη βιωσιμότητα και τη λειτουργία ενός Συλλόγου. Η «Μέκκα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι πλέον «πράσινη».

Ευχαριστούμε θερμά την ελληνική Κυβέρνηση για τη συνεργασία και την απόδοση δικαιοσύνης στο τμήμα καλαθοσφαίρισης που εδώ και δεκαετίες κρατά ψηλά το αθλητικό λάβαρο της χώρας με συνέπεια, σεβασμό και ευθύνη απέναντι στους Έλληνες φιλάθλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.