Μακάμπι-Φενερμπαχτσέ 85-76: Οι Ισραηλινοί έσωσαν την αξιοπιστία της Ευρωλίγκα (hls)

Η Μακάμπι με ένα 12-0 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, νίκησε 85-76 την Φενέρ και διάλεξε το δύσκολο δρόμο, τερματίζοντας στην 5η θέση της διοργάνωσης. Πλέον θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την 4η Ρεάλ και σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξει με το νικητή του Μπαρτσελόνα-Μπάγερν στον ημιτελικό του final-4 του Βελιγραδίου.

Οι δύο ομάδες στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία στην άμυνα, παίζοντας ανοιχτό μπάσκετ με το μυαλό κυρίως στην επίθεση. Η Φενέρ που για ένα ακόμη παιχνίδι δεν είχε στη σύνθεσή της τους Ντε Κολό και Βέσελι, ήταν μπροστά μέχρι το 14ο λεπτό, 28-30.

Με τον Νάναλι να “παίρνει φωτιά” παρά το μικροτραυματισμό του στην αρχή του ματς, η Μακάμπι πέρασε μπροστά 45-40 και έκλεισε το ημίχρονο στο +2, 45-43.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι Ισραηλινοί με τον Ζίζιτς να κυριαρχεί στις 2 ρακέτες προηγήθηκαν 60-53, δείχνοντας έτοιμοι νατελειώσουν το παιχνίδι. Η Φενέρ αντέδρασε, με τον Ακπινάρ να είναι ο αστάθμητος παράγοντας και πέρασε μπροστά 73-75 στην τελευταία περίοδο. Τότε όμως η ομάδα του Έβεν πάτησε γκάζι και μ’ ένα εντυπωσιακό 12-0 σφράγισε τη νίκη και την 5η θέση, στέλνοντας την Εφές στο Μιλάνο.

Νάναλι, Ζίζιτς και Γουίλμπεκιν ήταν οι κορυφαίοι της μιας πλευράς με τους Μπούκερ και Ντουβερίογλου να ξεχωρίζουν από την άλλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.