Ερυθρός Αστέρας – Έφες 93-85: Έχασε και περιμένει (hls)

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε στο Βελιγράδι και περιμένει το αποτέλεσμα της Μακάμπι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε για να μάθει το αν θα τερματίσει στην πέμπτη ή την έκτη θέση.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχτηκε την Έφες στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Euroleague με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 93-85.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση έχτισε μια διαφορά η οποία ανέβηκε και σε διψήφια επίπεδα αλλά στην συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός άλλαξε με αποτέλεσμα να υπάρξουν και πολλές διακυμάνσεις στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο βρήκαν αρκετές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και επέστρεψαν στο ματς και μάλιστα δημιουργώντας εκείνοι μια διαφορά η οποία έφτασε και στους δέκα πόντους.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Ερυθρό Αστέρα να βγάζει περισσότερη ενέργεια στο φινάλε και να κλείνει την σεζόν με μια νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης οι οποίοι θα περιμένουν το αποτέλεσμα του Μακάμπι – Φενέρμπαχτσε για να μάθουν αν θα τερματίσουν στην πέμπτη ή την έκτη θέση.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Κάλινιτς με 16 πόντους ενώ από 15 πρόσθεσαν οι Ντόμπριτς και Γουόλτερς, στην αντίπερα όχθη 16 πόντους είχε ο Λάρκιν, 14 ο Ντάνστον και 13 πόντους ο Σίγκλετον.

Τα δεκάλεπτα: 21-29, 19-11, 25-22, 28-23.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.