Παπαπέτρου: “Αναπνέω πλέον κανονικά και αυτό είναι πιο σημαντικό από το μπάσκετ” (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στο Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στους "Playmakers" για την υγεία του και το ερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου είναι καλά μετά την εγχείρηση που έκανε και αναπνέει κανονικά. Στη συνέχεια ο Έλληνας μπασκεμπολίστας σχολίασε το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του: “Ναι σε μερικά παιχνίδια θα μπορούσαμε να έιχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Είναι μια διαφορετική σεζόν για ‘μας. Δε μου αρέσει να σκέφτομαι το αν. Είναι σημαντικό να κλείνουμε τη σεζόν με νίκη έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε στη συνέχεια”.

Για τη Euroleague: “Περιέργη και ιδιαίτερη σεζόν στην Ευρώπη. Καμιά φορά σε ταπεινώνουν και σου μαθαίνουν πολλά. Πολλά πράγματα δεν είναι του χεριού μου και δε μπορούσα να ελέγξω. Είχα το χειρουργείο, σημαντικό ότι αναπνέω κανονικά τον προηγούμενο καιρό δε μπορούσα να το κάνω. Είναι πιο σημαντική η υγεία από το μπάσκετ”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να παίξουμε καλά στην άμυνα και στην επίθεση. Σημαντικό παιχνίδι για μας. Υπάρχουν μικρόπροβλήματα και όσοι παίξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Για τους Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος: “Δεν το ξέρω για τον Νέντοβιτς, ευχαριστώ που μου το είπατε με καθησυχάσατε. Ελπίω να είμαστε όλοι και υγιείς. Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί γιατί έχω δει την ομάδα που έχει 15-16 παίκτες να κατεβαίνει με 9”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.