Παναθηναϊκός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με την ποινή του ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Α1 Γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Α1 Γυναικών. Αυτό σημαίνει ότι το “τριφύλλι” δεν θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των playoffs κόντρα στις Εσπερίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και κατέληξε στις εξής αποφάσεις:

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός την πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής μίας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών, από αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, για γεγονότα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/3, Α1 Γυναικών).

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Ολυμπιακός Βόλου ΑΣ 1937 την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ για γεγονότα στον αγώνα με τα Ιωάννινα ΣΚ (13/3, Β’ Εθνική Ανδρών).

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο ΝΕ Μεγαρίδος την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ (14/3, Β’ Εθνική Ανδρών).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!