Παπανικολάου: «Αν είμαστε καλά, δεν βλέπω τον λόγο να αγχωθούμε περισσότερο από την Εφές» (vid)

O διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι το πλεονέκτημα έδρας δεν είναι πανάκεια για την πρόκριση, αλλά ευκαιρία για την ομάδα του.

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε σύντομη αποτίμηση της πορείας του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα και δήλωσε άκρως ικανοποιημένος από την επιστροφή της ομάδας στα πλει οφ και από θέση ισχύος με το πλεονέκτημα έδρας.

Οι δηλώσεις του στον απεσταλμένο της NOVA, Xρήστο Καούρη:

«Αν μας έλεγαν τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ότι θα ήμασταν στα πλει οφ, δεν θα το αφήναμε χωρίς δικαίωση. Αν μας έλεγαν ότι θα είχαμε και πλεονέκτημα έδρας, πιστεύω ότι δεν θα το ακούγαμε ούτε από τον πιο αισιόδοξο φίλαθλο μας. Δίκαια, όμως και σύμφωνα με την πορεία μας, φτάσαμε εδώ. Το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει τα πάντα. Δεν σημαίνει και πρόκριση στο φάιναλ φορ. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και το πλεονέκτημα έδρας, μας δίνει την ευκαιρία να φτάσουμε ψηλότερα. Πρέπει να προσηλωθούμε στα πλει οφ. Βλέπαμε ότι η ομάδα είχε δυνατότητες και δεν είναι έκπληξη η πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας. Δεν σταματάμε εδώ. Στις 3 τελευταίες προκρίσεις σε φάιναλ φορ, οι δυο ήταν κόντρα στην Εφές. Δεν βλέπω λόγο να είμαστε πιο αγχωμένοι από την Εφές, αν είμαστε καλά στο σώμα και στην σκέψη μας. Οι άσχημες στιγμές μας ήταν δυο. Η πρώτη όταν χάσαμε από τον Παναθηναϊκό και αντιδράσαμε με νίκη στο Μιλάνο και η δεύτερη όταν λόγω προβλημάτων από τον κορονοϊό, γνωρίσαμε τρείς ήττες. Πάντα, όμως, ελέγξαμε την πτώση μας και στα σκαπανεβάσματα είχαμε αντανακλαστικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!