Μονακό-Μπασκόνια 78-68: Νίκη οκτάδας για τους Μονεγάσκους (hls)

Το σύνολο του Ομπράντοβιτς πέτυχε την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της και πλέον με επίδοση 13-13 εδραιώνεται στη οκτάδα.

Στο Πριγκιπάτο διασταύρωσαν τα ξίφη τους δύο ομάδες που είναι σε καλό φεγγάρι, με την Μονακό να προέρχεται από την επιβλητική επικράτηση επί του Ολυμπιακού και την Μπασκόνια να μετράει 4 διαδοχικές επιτυχίες.

Μονεγάσκοι και Βάσκοι συμβάδισαν στο σκορ μέχρι τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να οικοδομεί διψήφια διαφορά από το 15′ και μετά χάρη στον Χολ (είχε 10 πόντους στο πρώτο μέρος) και Τόμας, για να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 42-32.

Το δεύτερο ημίχρονο εκκίνησε εντυπωσιακά για τους Μονεγάσκους με τη διαφορά να φτάνει ακόμη και τους 21 πόντους, όμως τα συνεχόμενα τρίποντα του Γκρέιντζερ έφεραν τη διαφορά στους 7 (67-60 στο 34′). 

Εντούτοις οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την αυτοκυριαρχία τους και με αιχμή του δόρατος τους Ντιαλό, Τόμας έφτασαν στο άνετο 78-68, με την Μπασκόνια να μένει εκτός playoff.

Πολυφωνία για τη Μονακό με τον Τόμας να έχει 16 πόντους, τον Ντιαλό να αγγίζει το double-double με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Μπέικον προσέθεσε 14 πόντους, ο Χολ είχε 10 όλους στο πρώτο ημίχρονο.

Από τους ηττημένους ο Πίτερς είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Γκρέιντζερ συνέδραμε με 13 πόντους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.