Ζάλγκιρις – Μπαρτσελόνα 91-84: Νοκ – άουτ ο Δαυίδ τον Γολιάθ (hls)

Η Ζάλγκιρις διέπραξε μια ακόμα… έκπληξη και νίκησε στο Κάουνας την Μπαρτσελόνα του αγαπημένου της Γιασικεβίτσιους με 91-84. Λεκάβιτσους, Νίμπο, Ουλάνοβας και Λοβέρν έπαιξαν σαν να μην υπήρχε αύριο!

Με τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, αντί για το κλασικό της πράσινο, η Ζάλγκιρις αν και μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι κι έκανε τέσσερα λεπτά να πετύχει το πρώτο της καλάθι, τελικά έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με άμυνα για σεμινάριο και ποσοστά από το τρίποντο ασυναγώνιστα, όμως, προϊόντος του χρόνου οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατούν καλύτερα, να ρίχνουν κι εκείνοι «ξύλο» στην δική τους άμυνα και να βρίσκουν ρυθμό επιθετικά αρχικά με τον Λεκάβιτσους και στη συνέχεια με τον Λοβέρν που κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες.

Η Μπαρτσελόνα μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο είχε προλάβει να χτίσει μια διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 9 πόντους, ενώ το ίδιο προβάδισμα οι Ισπανοί βρήκαν και στο τρίτο δεκάλεπτο (54-63), λίγο πριν αυτό ολοκληρωθεί.

Τα τελευταία δέκα λεπτά ωστόσο ήταν εφιαλτικά για τους παίκτες του Γιασικεβίτσιους. Ο Νίμπο έπαιρνε το ένα επιθετικό ριμπάουντ μετά το άλλο και κάρφωνε τις μπάλες, ενώ Λεκάβιτσους (22 πόντους) ήταν ασταμάτητος. Η Μπαρτσελόνα τελείωσε το παιχνίδι με 22 λάθη εκ των οποίων τα 13 ήταν κλεψίματα των Λιθουανών.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.