Βιλερμπάν – Μπασκόνια 69-72: Δεύτερη σερί νίκη για τους Βάσκους (hls)

Μετά από την νίκη πριν 2 μέρες επί της Έφες η ομάδα του Νέβεν Σπάχια πέρασε και από το "Αστρομπάλ".

Η Βιλερμπάν υποδέχτηκε την Μπασκόνια στο “Αστρομπάλ” στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague με τους φιλοξενουμενους να επικρατούν με τελικό σκορ 72-69.

Η ομάδα του Πάρκερ είχε πολλά προβλήματα αφού εκτός ήταν οι κορυφαίοι παίκτες της φέτος Οκόμπο και Τζόουνς παρόλα αυτά προσπάθησε πολύ απέναντι σε μια ομάδα που στις τελευταίες της υποχρεώσεις εμφανίζεται πολύ βελτιωμένη και έρχεται από νίκες απέναντι στην Έφες για την Euroleague και την Ρεάλ Μαδρίτης για την Liga Endesa.

H Μπασκόνια είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με σταθερά καλό από το ξεκίνημα τον Κοστέλο και τους Μπάλντγουιν και Πίτερς να δίνουν αρκετές λύσεις ανά διαστήματα χωρίς όμως η καλή παρουσία των συγκεκριμένων παικτών να μπορεί να φέρει μια διαφορά που θα εξασφάλιζε κάτι με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα αλλά η πολύ καλή απόδοση του Κώστα Αντετοκουνμπο στην τρίτη περίοδο βοήθησε αισθητά την Βιλερμπάν να μείνει στο ματς την ώρα που είχε βρεθεί πίσω και με 9 πόντους.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα η Μπασκόνια βρήκε περισσότερες λύσεις, οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν προηγήθηκαν κιόλας με μικρή διαφορά αλλά τελικά δεν είχαν άλλες αντοχές και επιλογές ώστε να κάνουν την ολική ανατροπή.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Πίτερς με 17 πόντους ενώ 14 πρόσθεσε ο Μπάλντγουιν και 13 ο Κοστέλο την ώρα που στην αντίπερα όχθη 16 πόντους σημείωσε ο Λακόμπ και 11 ο Λάιτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.