Πρίφτης: “Ελπίζω ο Γιόβιτς γρήγορα να βρεθεί σε φόρμα” (vid)

Ο Δημήτρης Πρίφτης, εκτός από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Μπασκόνια, κράτησε την καλή παρουσία του νεοφερμένου στους "πράσινους" Στέφαν Γιόβιτς

Ο Στέφαν Γιόβιτς ήταν ένα από τα σημεία αναφοράς στις δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη στη NOVA, αμέσως μετά το τέλος της αποψινής (28/1) νικηφόρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. Ο νεοφερμένος στους “πράσινους” Σέρβος γκαρντ πήρε μπόλικο χρόνο συμμετοχής, γεγονός που σχολίασε ο νέος προπονητής του.

“Ο Γιόβιτς έπαιξε πολύ σήμερα. Πήραμε αυτό το ρίσκο. Ελπίζω γρήγορα να βρεθεί σε καλή φόρμα”, δήλωσε σχετικά ο Πρίφτης, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος από αυτό που είδε από τον καινούργιο στην ομάδα του παίκτη.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, ο προπονητής των “πράσινων” σχολίασε: “Δεν βρήκαμε την Μπασκόνια σε καλή μέρα, λόγω των απουσιών της, αυτό είναι αλήθεια. Είχαμε κι εμείς, όμως, απουσίες. Από την πλευρά μας, πάντως, δείχνουμε το τελευταίο διάστημα ότι προοδεύουμε. Αισιοδοξώ ότι αυτή η πρόοδος θα έχει συνέχεια”.

Και συνέχισε: “Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, γεγονός είναι ότι βελτιωνόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Σήμερα δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες. Αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει για τη συνέχεια”.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, δήλωσε ο Πρίφτης: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες σε μία δύσκολη βδομάδα και σε μία δύσκολη κατάσταση. Η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα. Είχαμε μερικούς παίκτες, οι οποίοι είχαν προβλήματα, αλλά αγωνίστηκαν σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να παίξουμε όπως σήμερα, αλλά και όπως και στο παιχνίδι με την Εφές”.

Εξήγησε σχετικά με τις απουσίες των παικτών που αντιμετωπίζει: “Έχουν μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας οι παίκτες που λείπουν, ενώ το ρόστερ μίκρυνε με την αποχώρηση του Πέρι. Έχουμε προβλήματα, που ο κόσμος δεν τα ξέρει. Ο Παπαπέτρου κακώς αγωνίστηκε, γιατί πήγε στο νοσοκομείο μετά την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνει και επέμβαση. Θεωρώ ότι είναι σίγουρο ότι θα κάνει επέμβαση. Πρόβλημα είχε και ο Σαντ Ρος, καθώς ήταν στα όρια της θλάσης, ενώ ο Νέντοβιτς έχει πρόβλημα στη μέση. Όμως, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε”.

Για τον Στέφαν Γιόβιτς και το ντεμπούτο του είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: “Είναι έμπειρος παίκτης, αλλά δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Θέλει διαχείριση και είναι κάτι που πρέπει να κάνουνε από κοινού, ώστε να μην έχουμε θέματα στη συνέχεια και τον χάσουμε. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήθελα να φύγει ο Πέρι τώρα. Θα μας βοηθούσε 1-2 μήνες στο ρόστερ. Τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες, όμως, ώστε να είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Ο Μποχωρίδης σήμερα ήταν καλός στη δημιουργία. Ο Καββαδάς δίνει ανάσες, τώρα που λείπει και ο Παπαγιάννης, όπως και με τη Εφές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.