Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 75-63: Κέρδισε εύκολα κι έβαλε τον Γιόβιτς (hls)

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχισε από το πρώτο δευτερόλεπτο στο παιχνίδι με την Μπασκόνια και παρά του ότι στην τελευταί περίοδο χαλάρωσε κι έπαιξε αρκετά ώρα με τους μικρούς επικράτησε 75-63.

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα προσυλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, ανάγκασε την Μπασκόνια να ξεκινήσει με 0/13 τρίποντα, την ίδια στιγμή που εκείνος στις δικές του επιθέσεις με τον Νέντοβιτς, τον Έβανς και τον Οκάρο Γουάιτ έβρισε σωστές κι όμορφες λύσεις. Έτσι η ελληνική ομάδα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο κατάφερε να πάρει μια καλή διαφορά (22-8) και από νωρίς να βάλει τα θεμέλια για μια ομολογουμένως εύκολη νίκη.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Η ροή του αγώνα επέτρεψε στον Δημήτρη Πρίφτη να ρίξει από νωρίς στο ματς τον Στέφαν Γιόβιτς για να ανακαλύψει κι εν δράση σε τι κατάσταση είναι το νέο απόκτημα της ομάδας του. Ο Σέρβος έδειξε να πατάει καλά στα πόδια του, συνολικά πέτυχε 6 πόντους με δύο τρίποντα, μοίρασε 3 ασίστ και πήρε 3 ριμπάουντ. Αγωνίστηκε 19:20 λεπτά και το απότυπωμά του από την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό ήταν έντονο.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού, αφού ο Παναθηναϊκός σε όλους τους τομείς ήταν ανώτερος της Μπασκόνια που ταξίδεψε στην Ελλάδα με εννιά παίκτες λόγω πολλών και σοβαρών προβλημάτων. Δεν έπαιξε ο Άλεκ Πίτερς, ο Κοστέλο, ο Σεντεκέρσκις και Κούρουκς. Στο μοναδικό σημείο του αγώνα που οι Ισπανοί έδειξαν σημάδια ζωής ήταν στην τελευταία περίοδο, όταν κι η ελληνική ομάδα είχε πλέον χαλαρώσει αισθητά και αγωνιζόταν με πεντάδα που είχε μέσα και τον Νεοκλή Αβδάλα και τον Λευτέρση Μαντζούκα

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, αλλά πέρα από το θετικό αποτέλεσμα ο Δημήτρης Πρίφτης θα κοιμηθεί λίγο καλύτερ απόψε το βράδυ με δεδομένη την παρουσία του Γιόβιτς που ως ανέτοιμος ήταν απόλυτα θετικός.

Δείτε εδώ τα στιμιότυπα του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.