Μποζίκας: “Στην άμυνα ήμασταν μια ταχύτητα πίσω” (vid)

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός έχει επηρεαστεί πολύ από την αγωνιστική απραξία, λόγω κορωνοϊού, εξέφρασε ο Γιώργος Μποζίκας μετά την ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα:

“Αργήσαμε να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και παίξαμε όπως θέλαμε στην άμυνα και στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι μια άλλη ιστορία. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την ενέργεια που χρειάζεται για να κερδίσεις σε μία τέτοια έδρα. Ήμασταν μια ταχύτητα πίσω στην άμυνα.

Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ψυχολογίας. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το αγωνιστικό πλάνο και να παίζουν στο 100% σε κάθε κατοχή. Αυτό το είδαμε λίγες φορές σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι προφανώς οι δύο εβδομάδες που είχαμε αγωνιστική απραξία μας επηρέασαν και έχουμε χάσει τον ρυθμό μας. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Φαίνεται ότι έχουμε επηρεαστεί. Είναι θέμα πνευματικό. Πρέπει να δείξουμε ξανά ότι είμαστε πεινασμένοι σε κάθε κατοχή. Τώρα παίζουμε πιο αργά απ’ ότι θέλουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε εννέα λάθη, τα περισσότερα αβίαστα που έδωσαν στην Μακάμπι την ευκαιρία να βρει αυτοπεποίθηση και να ευστοχήσει σε μεγάλα σουτ.

Σε καμία περίπτωση η άμυνα πάνω στον Ζίζιτς δεν ήταν πρόβλημα. Τα περισσότερα σουτ που πήρε τα δημιούργησαν οι συμπαίκτες του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.