Ζενίτ – Μονακό 77-86: «Απόδραση» με τριπλέτα… φωτιά (hls)

Η Μονακό απάντησε στη Ζενίτ με το ίδιο... νόμισμα για την ήττα του πρώτου γύρου, καθώς πέρασε νικηφόρα (77-86) από την Αγία Πετρούπολη με πρωταγωνιστές τους Μπέικον, Τζέιμς και Μοτιεγιούνας.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς επιβεβαίωσε ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά τα δύο «διπλά» σε Μόναχο και Γαλλία, πέρασε και από την παγωμένη Ρωσία, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί της, που την διατηρεί σε τροχιά οκτάδας.

Η Μονακό είχε το πάνω χέρι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόνο μία φορά, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (30-29), ενώ προηγήθηκε αρκετές φορές με διψήφιες διαφορές. Την ίδια στιγμή η Ζενίτ «πλήρωσε» ακριβά τις απουσίες Γκουντάιτις Φράνκαμπ, αλλά και την κακή μέρα των Λόιντ Μπάρον.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Χωρίς ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και με τον Τσάβι Πασκουάλ να ψάχνει συνεχώς τρόπο να αντιστρέψει την εικόνα της ομάδας του, η Ζενίτ δεν μπορούσε να ακολουθήσει την πολύ καλή σε ακόμη ένα παιχνίδι τον τελευταίο μήνα, Μονακό.

Κορυφαίοι για τους νικητές ο Μπέικον με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, ο Μοτιεγιούνας με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και ο Τζέιμς με 21, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ισάριθμα λάθη. Από την άλλη πλευρά προσπάθησαν πολύ ο Μίκι (18 πόντοι, 5 τάπες) και οι Κουλάγκιν – Κουζμίνσκας που σημείωσαν από 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 32-36, 50-57, 77-86.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.