Ντράγκιτς πυρά κατά της Ζάλγκιρις: «Με υπέγραψε για να παίζω 5 λεπτά; Πληγώθηκε ο εγωισμός μου»

Ο Ζόραν Ντράγκιτς ak;ομη δεν μπορεί να χωνέψει όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες και αναφέρει ότι η Ζάλγκιρις δεν τον πίστεψε και δεν τον σεβάστηκε.

Ο Σλοβένος διεθνής γκαρντ ήρθε στο Κάουνας ως προσθήκη ενδυνάμωσης μετά από το τραγικό ξεκίνημα της Ζάλγκιρις στην Euroleague. Ο Ντράγκιτς είδε όμως ότι ο προπονητής της ομάδας (Ζντοβτς) δεν τον πίστευε και δεν τον εμπιστευόταν οπότε ήταν λογικό και επόμενο το συμβόλαιο του να λυθεί μετά από μόλις δύο μήνες.

Πλέον ο Ντράγκιτς αγωνίζεται στην Τσεντεβίτα και το Eurocup αλλά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, για όσα έγιναν στο Κάουνας.

«Η επιστροφή στη Σλοβενία δεν ήταν στο πλάνο μου. Το πλάνο ήταν να μείνω στη Ζαλγκίρις, καθώς υπέγραψα μέχρι το τέλος της σεζόν. Προφανώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα. Αρχικά έπαιζα κανονικά, αλλά μετά έπαιρνα όλο και λιγότερα λεπτά. Μίλησα με τον προπονητή και όλους στην ομάδα, λέγοντάς τους ότι δεν είμαι ένας 15χρονος που αγωνίζεται για 5′. Όταν ήρθα, κάναμε δύο νίκες, όλα ήταν υπέροχα. Όμως, δεν ξέρω τι ήθελαν όταν με υπέγραψαν. Υπογράφεις κάποιον για να του δώσεις χρόνο. Αν μου έλεγαν πριν έρθω ότι θα παίρνω 5′ στην τελευταία ομάδα της Euroleague, δεν θα έπαιρνα αυτή την απόφαση. Σέβομαι τη Ζαλγκίρις, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενα. Τον γνώριζα τον προπονητή (Ομπράντοβιτς). Όμως, δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Συνέβη. Διαφωνήσαμε, αλλά χωρίς εκνευρισμό, έχουμε καλή σχέση. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη για εμένα, υπέγραψα μέχρι το τέλος της σεζόν για να δω τη Ζαλγκίρις να κερδίζει. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να αποδείξω ποιος είμαι. Πέρασα δύο μήνες στην Λιθουανία και ήταν δύσκολοι. Όταν υπογράφεις έναν παίκτη, πρέπει να παίζει. Φέρνεις έναν παίκτη με παρελθόν επτά – οκτώ ετών στο NBA και την Euroleague για να του δίνεις 5′; Πληγώθηκε ο εγωισμός μου», είπε στο podcast «BasketNews» ο Ντράγκιτς.

Επιπλέον, ανέφερε με νόημα: «Έχω φιλοδοξίες. Αν δεν με σέβεσαι και δεν με εμπιστεύεσαι, γιατί με υπογράφεις; Ποιος μπορεί να παίξει για εσένα, αν δεν τον πιστεύεις πραγματικά; Κανείς. Τον τελευταίο μήνα έτσι ένιωθα. Πήγαινα στις προπονήσεις, πάλευα, αλλά ήμουν εκτός ροτέισιον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.