Γιόβιτς: «Είμαι… πεινασμένος για να δείξω τι μπορώ να κάνω με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Το πρώτο μήνυμα του Σέρβου για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, λίγο μετά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο νέος παίκτης του Τριφυλλιού έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 17:00 και εν συνεχεία μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για την εύκολη -όπως την χαρακτήρισε- απόφαση να υπογράψει με τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Έμεινα εκτός για έξι μήνες λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού με την Εθνική και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον Παναθηναϊκό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το πως είναι μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω εκπληκτικά. Στην αρχή μου είπαν πως θα μείνω εκτός για δύο μήνες, αλλά εν συνεχεία στο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία αποφασίσαμε να παραμείνω εκτός για περισσότερο καιρό για να επιστρέψω 100% υγιής. Μιλούσα με την ομάδα και ήταν εύκολη αποφάση να υπογράψω στον Παναθηναϊκό».

Για το τι θα δώσει στην ομάδα: «Έχω δει πολλά ματς του Παναθηναϊκού. Είμαι και σε επαφή με τον Νέντοβιτς. Δεν είναι καλή σεζόν ως τώρα. Θέλω να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στο παρκέ, όλοι μαζί σαν ομάδα. Από την πλευρά μου κι εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αν και δεν είμαι στη σωστή αγωνιστική κατάσταση από πλευράς φυσικής κατάστασης. Όμως θα δώσω τα πάντα αρχικά στις προπονήσεις και εν συνεχεία στα ματς, τα οποία είναι πολλά και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ώστε να κλείσουμε με τίτλους τη σεζόν».

Για το πότε θα παίξει: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής μου ακόμη. Θα περάσω τα εργομετρικά, θα μπω στις προπονήσεις και βλέπουμε».

Για το συμβόλαιό του: «Υπάρχει οψιόν και για τον επόμενο χρόνο και από τους δυο μας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίξω και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το ρεκόρ του με 19 ασίστ και την προσφορά του στο δημιουργικό κομμάτι: «Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Είμαι… πεινασμένος να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για τη σύγκριση με τον Καλάθη και τον ρόλο του: «Ο Καλάθης είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Euroleague και “μοιάζουμε” στον τρόπο παιχνιδιού. Είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα αυτή την στιγμή. Πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ειδικά τις κρίσιμες στιγμές των ματς».

Για τον Νέντοβιτς: «Είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του. Χρειάζεται περισσότερο χώρο για να αποδώσει καλύτερα και πιστεύω πως εγώ μπορώ να τον βοηθήσω κι αυτό και την ομάδα να πάει καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.