Ιτούδης στη NOVA: “Μιλάνε ακόμα Λιόλιος και Βατούτιν για την Εθνική” (vid)

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στον Δημήτρη Καρύδα και την Δώρα Παντέλη για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, για την κατάσταση της ομάδας του, αλλά και για την Εθνική.

“Στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, που σίγουρα του κόστισε η αγωνιστική απραξία. Είχαμε καλή δημιουργία και γενικότερα ήμασταν καλύτεροι πάνω στο παρκέ. Είναι επιβράβευση για μας να λένε οι παίκτες μας πως είχαν προηγηθεί πολύ καλές προπονήσεις. 

Όλες οι ομάδες πληρώνουν κάποιο τίμημα είτε απουσίες covid, είτε λόγω τραυματισμών. Εμείς είχαμε μια δύσκολη χρονιά είχαμε αρκετές απουσίες και πλέον με τον χρόνο προσπαθούμε να δέσουμε. Ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος. 

Γενικά όμως το φορμάτ της διοργάνωσης δεν βοηθάει τις ομάδες και πρέπει να το ξανασυζητήσουμε. Στο ΝΒΑ είναι ακόμα πιο δίκαιο. Παίζουμε 18 ομάδες για να περάσουν οι 8, είναι πολύ δύσκολο. 

Για την Εθνική δεν υπάρχει κάποιο νεότερο, ο κ. Λιόλιος κι ο κ. Βατούτιν είναι ακόμα σε συζητήσεις και θεωρώ ότι θα βρουν έναν τρόπο να γίνουν τα πράγματα σωστά. Όταν μιλούν δύο τόσο ισχυροί άνδρες απλά πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε που θα οδηγηθεί αυτή η κουβέντα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.