Φενέρ – Ολυμπιακός 94-80: Έχασε τον Μπαρτζώκα και το μυαλό του στο δεύτερο (hls)

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μακριά από τον κανονικό αμυντικό εαυτό του και έχασε εύκολα και δίκαια από την Φενέρ με 94-80. Χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές στην δεύτερη περίοδο, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ένα τραγικό δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε να είναι απόλυτα έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η εξαιρετική του άμυνα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην επίθεση της Φενέρ και ακόμα όταν επιθετικά ήταν κακός η ενέργειά του κι η αμυντική συμπεριφορά τον βοήθησαν να είναι μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου εικοσάλεπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο και μάλιστα σε μια φάση που δεν μύριζε… μπαρούτι διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας. Ξαφνικά ο πρώτος διαιτητής του ματς ο Πέρεζ με δύο συνεχόμενες τεχνικές ποινές έστειλε τον Έλληνα τεχνικό στα αποδυτήρια. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο έκλεισαν το πρώτο μέρος όντας μπροστά με τρεις πόντους 36-39.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε όλο το πρώτο μέρος ήταν εκπληκτικός σκοράροντας 12 πόντους και αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα ο Ντόρσεϊ έψαχνε να βρει τον εαυτό του, ενώ ο Γουόκαπ χρεώθηκε νωρίς με δύο φάουλ βγήκε εκτός και όπως ήταν λογικό έχασε την συγκέντρωσή του.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Την θέση του Μπαρτζώκα πήρε ο Παππάς, ο οποίος και καθοδήγησε τον Ολυμπιακό σε όλο το δεύτερο μέρος. Σε ένα δεύτερο μέρος που οι γηπεδούχοι μπήκαν μεταμορφωμένοι. Ο Ολυμπιακός δεν είχε την σκληράδα του πρώτου στην άμυνά του κι η Φενέρ διαβάζοντας όλα όσα της έδινε η ερυθρόλευκη άμυνα άρχισε να χτυπάει κυρίως από την περίμετρο.

Ο Μέλι Μαχμούτογλου είχε εκπληκτικά νούμερα πίσω από την γραμμή των 6,75 (4/5 συνολικά), ενώ ο Χένρι μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε ήταν άψογος οργανωτικά και εκτελεστικά (11π. 8 ασίστ). Η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους δέκα και άγγιξε ακόμα και τους 20. Οι μοναδικοί από τον Ολυμπιακό που διασώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Σλούκας κι ο Μάρτιν καθώς οι δικές τους συνεργασίες οδήγησαν τελικά σε μια αξιοπρεπή ήττα της ελληνική ομάδα.

Στο τέλος του πρώτου μέρους τραυματίστηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικάνος αποσύρθηκε συνοδεία γιατρού και δεν επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.